Seneca MAW mailing list

Vul hieronder uw gegevens in voor de MW-nieuwsflits (10x per jaar inhoudelijke informatie over maatschappijwetenschappen).Geen reclame. Wilt u ook nieuws over bijvoorbeeld de nieuwe methode maatschappijleer vwo (februari 2019) of maatschappijleer vmbo (februari 2020), schrijf u dan ook in voor de algemene mailing die slechts enkele keren per jaar verschijnt.
 

ONDERAAN dit formulier kunt u aangeven of u belangstelling heeft om te komen naar een regiobijeenkomst. Graag gaan we met u in gesprek over de vernieuwing en verbeteringen van de methode MAW die tussen 2019 en begin 2021 plaats zal vinden. Tevens kunnen we dan vragen beantwoorden rondom bijvoorbeeld het aanstaande havo-examen. Inschrijving is kosteloos en u zegt niets toe. Het is om te peilen hoeveel belangstelling er is.

Zit er geen handige datum of plaats voor u bij? Dan kunt uzelf een voorstel doen voor een bijeenkomst op uw school. Mail ons op info@seneca.nu en geef svp uw naam, naam van uw school en plaats door. En een stuk of vier momenten waarop het uit zou komen. We kunnen uiteraard niets beloven maar vinden het erg belangrijk om met elkaar van gedachten te wisselen.
* geeft verplicht aan
Vul s.v.p. uw SCHOOL mailadres in.
S.v.p. uw directe (mobiele) nummer
En eventueel locatie
Email Marketing Powered by Mailchimp