Tons pensioenfeest

 
Ton Olgers wordt in april 70 en gaat (officieel) met pensioen.

Tijd om achter de geraniums te zitten, neemt hij niet. Hij blijft meedenken en ontwikkelen. Wat Seneca betreft wel een mooie gelegenheid om hem te bedanken voor wat hij heeft gedaan. Dat doen we onder het genot van een praatje, hapje en drankje op woensdagmiddag 11 april in Amsterdam. We vinden het leuk als u er bij bent!

Onderstaand bericht is verstuurd op 4 april..


Beste gasten,

Volgende week is het zo ver, het feest van Ton Olgers ter ere van zijn 70ste verjaardag en van zijn “pensioen”. De locatie is de Centrale OBA (Openbare Bibliotheek Amsterdam) op het Oosterdokseiland. Onderaan dit bericht vindt u de routebeschrijving. Vanaf 14.00u bent u welkom, rond 14.15 start het programma en vanaf 17.00 is er gelegenheid voor felicitaties. Mocht u zich niet aangemeld hebben, maar alsnog willen komen. Hartelijk welkom, maar inschrijven wordt gewaardeerd.

Hartelijke groet,
Lennart Schra en Marco Veldman.

Routebeschrijving OBA: Oosterdoksekade 143, 1011 DL Amsterdam
De Centrale OBA is goed bereikbaar per openbaar vervoer. Metro's, trams en bussen stoppen vlakbij de Centrale OBA. Vanaf de halte Amsterdam Centraal Station is het nog enkele minuten lopen. De Centrale OBA bevindt zich aan de linkerkant van het Centraal Station (als u met uw rug naar het station staat) U loopt voorbij de trams en langs het Double Tree By Hilton hotel. Aan het einde van de Oosterdokskade ziet u de Centrale OBA.

Komt u met de auto, volgt u dan de borden naar de Oosterdokskade. U kunt onder andere parkeren in de Oosterdok-parking. Deze parkeergarage ligt naast het Centraal Station en is bereikbaar vanaf de A10. Vanaf de garage is het slechts enkele minuten lopen naar de Centrale Bibliotheek. Kijk voor meer informatie op: http://www.parkingcentrumoosterdok.nl/
Onder de Centrale OBA bevindt zich een gratis overdekte fietsenstalling die plek biedt aan 2.500 fietsen. U kunt uw fiets hier 24 uur per dag stallen en ophalen.
 
* geeft verplicht aan
Email Marketing Powered by Mailchimp